Event: CELA / Expertmeeting

Kaart wordt geladen...

Datum
16/01/2020

Tijd
17:30

Locatie
Koninklijke Vlaamse Schouwburg - Brussel

Adres
Arduinkaai 7
1000 Brussel


In januari gaat de tweede editie van het internationale talentontwikkelproject Connecting Emerging Literary Artists (CELA) van start met een introductieweek in Brussel voor 116 deelnemende schrijvers, vertalers en literair professionals en 11 partners uit 10 Europese landen. In Brussel maken zij kennis met CELA, het team, elkaar én met het Nederlandstalige literaire landschap.

Op donderdag 16 januari is de groep compleet. Daarom nodigen wij u die dag graag uit om de deelnemers en hun werk te ontdekken tijdens een boeiende avond over de veranderingen en ontwikkelingen in het Europese literaire landschap. Het wordt een unieke samenkomst!

De expertmeeting zal focussen op de vraag How and why to be a literary artist in the 21st century?, met keynote speeches van Carmien Michels (schrijver en CELA-alumna) en Arnaud Pasquali (Europese Commissie) en gesprekspanels waarvoor experts uit de deelnemende landen aanschuiven. U bent ook welkom voor The Voice of a New Generation, een publieksprogramma dat de CELA-deelnemers tijdens de introductieweek zullen vormgeven.

 

17.30 uur: start expertmeeting
19.00 uur: pauze, met een hapje en een drankje
20.00 uur: The Voice of a New Generation – CELA Livepubliekspresentatie met performances en interviews van en met CELA-deelnemers