Event: Cultuurcafé Antwerpen-Noord / Auteurslezing

Kaart wordt geladen...

Datum
13/04/2018

Tijd
20:30

Locatie
Het Oude Badhuis - Antwerpen

Adres
Stuivenbergplein 38
2060 Antwerpen


Songschrijver en zanger Dries Bongaerts brengt intieme indiefolk. Vergezeld van gitaar en mondharmonica brengt hij je van de ene emotie naar de andere. Met invloeden als Bob Dylan, Will Oldham en Ry Cooder hoor je zijn rijpe stem met tomeloze strijdvaardigheid het kleine en het grote leven bezingen.
In Vlaanderen is Dries Bongaerts bekend als de charismatische frontman van de Antwerpse/Limburgse band New Rising Sun, waarmee hij in 2015 het uitstekende album We’re All Coming Home uitbracht.
Carmien Michels danst tussen pen en podium, tussen urban en klassiek. Ze studeerde Woordkunst aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Ze organiseert, presenteert, performt, jureert en doceert. Ze schreef de romans We zijn water en Vraag het aan de bliksem. In 2016 won ze het Nederlands en Europees Kampioenschap Poetry Slam en haalde ze brons op het Wereldkampioenschap in Parijs. In november 2017 verscheen haar poëziedebuut We komen van ver.
Peter Kluppels is al jaren actief in het Vlaamse comedy landschap. Afkomstig uit Mechelen, woonachtig te Borgerhout en altijd strak in het pak. Hij is verder in gelijke mate: kaal, harig, innemend en afstandelijk.
Wouter Konings gaat als beatboxer al een tijdje onder de naam Uruz door het leven. In 2014 werd hij vicekampioen van België. Voor pompende beats en verbazingwekkende staaltjes vocale percussie is Uruz dé man.

Gratis

Meer info: Het Oude Badhuis