Event: Curieus & Droom je buurt / Openingsavond Was Gelezen Leuven

Kaart onbeschikbaar

Datum
28/11/2017

Tijd
19:30

AdresMet Curieus hebben we al een tijdje het project Droom je buurt lopen. We sporen onze vrijwilligers en afdelingen aan om hun buurten mooier, veiliger en warmer te maken. Een van de projecten die in het kader hiervan is Was Gelezen.

Was Gelezen

Wachten in een wassalon is vaak eindeloos saai. Tenzij je de tijd kan doden met een boeiend boek. Installeer een boekenruilkastje in een wassalon in jouw buurt en vul deze met meeslepende, romantische, spannende, poëtische … literatuur. Nodig de wassalonklanten uit om het boekenkastje aan te vullen met hun persoonlijke favorieten, zo heeft de wassalonbib voortdurend nieuwe boeken in de aanbieding.

We hebben een aantal heel mooie boekenkastjes laten maken en hangen deze op in wassalons in Leuven, gevuld met leuke boeken. Zo kunnen mensen die hun was komen doen gezellig een boek lezen terwijl ze wachten. In Antwerpen werden ook reeds enkele kastjes opgehangen. Het maakt de wassalon-ervaring net iets aangenamer.

Openingsavond

We organiseren een literaire openingsavond met lokaal schrijftalentavond op dinsdag 28 november. Een schrijver leest voor van op de wastrommel en luisteraars verzamelen op kussentjes rond de wasmachines. Om 19u ontvangen we de mensen met soep met lettertjes en wordt het boekenkastje ‘ingehuldigd’. Vanaf 19u30 start dan het voorlezen.

Meer info: Was Gelezen