Event: Gelijkheid On Tour / Huisdichter

Kaart wordt geladen...

Datum
22/09/2018

Tijd
11:00

Locatie
Hal 5 - Kessel-lo

Adres
Locomotievenstraat
3010 Kessel-lo


Festivaldag in Leuven

“Door alleen wat likes op Facebook te geven, ga je de wereld niet veranderen” dixit schrijver Tom Lanoye. En dus nodigen we dit feestbeest (60 jaar, hoera!) uit in onze sofa voor een Festivalbabbel met schrijfster Dalilla Hermans. Een Festivalbabbel over engagement en dialoog. Over opgroeien in een warm nest en hoe de juiste persoon op het juiste moment een duwtje in de rug kan betekenen. Over het thuisgevoel en inspirerende ontmoetingen.

Waarom kunnen we onze klok gelijk zetten op het boerkinidebat bij zomertijd? Waarom staren we ons blind op de geloofsovertuiging van mensen, terwijl wij toch zo veel meer zijn dan dat ene laagje uit die lasagne die onze identiteit is? Een debat over burgerschap in plaats van over identiteit met Betül Demirkoparan, Raymonda Verdyck, Dalilla Hermans, Mohamed Ridouani, Khalid Benhaddou en moderator Ciska Hoet.

En er is meer! Een nieuwe editie van Moeilijke Dingen Makkelijk Uitgelegd (ism Charlie), huisdichter Carmien Michels de muziekvoorstelling (3+) van Shanti, het beweeglandschap van Sporty, de boekenmarkt van Barbóék, jong geweld met veel talent (Vinci, Rewind en DeTroubadours), het postkantoor van Landverhuizers, Rise & Shine de Talentenbeurs, de docu’s Doof Kind & Take good care of my baby … en eten en drinken! 🙂

Zaterdag 22 september 2018
HAL 5
LEUVEN
(vlak achter station Leuven – via Locomotievenpad)
vanaf 11 uur

Meer info: Gelijkheid On Tour